İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN başkanlığında, Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Erkan ERGÜL, Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Mustafa ÜNLER, Merzifon Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet SAĞLAM,  İlçe Jandarma Komutanı  J. Yzb. Erbil TERBIYIK, İlçe Emniyet Müdür V. Yunus YAVUZ,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YOZGAT,  KYK Kara Mustafa Paşa Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin NAYCI, KYK Merzifon Yurt Müdür V. Seda EROĞLU, İlçe Sağlık Müdürü Nesrin PİRCANOĞLU, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür V. ve Gençlik Merkezi  Müdürü M. Fatih GÖKÇE’ nin katılımıyla Üniversite Güvenlik ve Barınma Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

2022-2023 Eğitim- Öğretim 1.Döneminde akademik yılı başlangıcı öncesinde ilgili kurum/kuruluşlar arasındaki koordinasyon ve iş birliğinin artırılarak üniversitemizde eğitim-öğretimin güvenli ortamda sürdürülmesinin devamı ve gereksinim duyulan ilave tedbirlerin alınması konuları görüşüldü.